VIJESTI

Aqua Disiac – parfem s feromoni-cijena ženske i muške parfeme

seksualno privlačan čovjek čini njegov izgled, glas, ponašanje, miris. Potraga za drugu polovicu na podsvjesnoj razini, na temelju odgovarajućeg, atraktivan miris. Parfem sa feromonima Aqua Disiac je posebno dizajniran kako bi se poboljšala seksualnu želju partnera. Imaju različite mirise dizajnirane za muškarce i za žene, ovi parfemi može nazvati eliksir zavođenja, povjerenja i emancipacije.

& nbsp;

Što su feromoni

Feromoni naziva aktivne kemijske supstance formirane na koži svake osobe. U grčkom jeziku riječ doslovno znači „privlači hormona”. Feromoni su muškarci i žene se prijaviti za partnera uzbudljiv, crtanje pozornost suprotnog spola. Između seksualne privlačnosti osobe i broja Oni su dobili „attractional hormona”, postoji izravna korelacija.

Naravno, samo feromoni ne može garantirati vječnu nebesku ljubav, ili dugo snažan odnos, nego seksualnu privlačnost oni pružaju. Zahvaljujući duhove s feromonima može biti uspješno kombinirati seksepil tijela i uživati ​​u fin miris. Veliki izbor od njih su prikazani pod markom Aqua Disiac. Osim uobičajenih okusa marke asortiman obuhvaća liniju seksi mošus divljih podnijela pet ženskih i 2 muški mirisi na bazi mošusa.

Opis Sredstva

Ovaj brand proizvodi tri verzije parfema – Muška parfem Aqua Disiac, ženske i univerzalni (unisex). Osim svoje uobičajene forme, predstavljen na prodaju u bočici od 10 ml, proizvođač nudi koncentrat feromona Aqua Disiac u maloj bočici od 8 ml. U svakom smjeru je stvorio različite okuse Aqua Disiac replike poznatih brandova. U međuvremenu, seksi mošus divlji život, čija je glavna komponenta je mošus. To je tajna žlijezde Sibirski mošus jelena, koja je dobivena bez štete životinju. Ovi duhovi, život kao seksi divlje mošusa može pripisati trendovima u posljednjem desetljeću. Mo¹us daje pripravak toplo, vitalnost i senzualnost.

Aqua Disiac bocama u staklenoj boci, parfema pakirana u modernom kartonskoj kutiji. Obilježje – prisutnost valjka s kojom se proizvod primjenjuje na koži. To čini njihova potrošnja ekonomičan i koristiti ih ispravno.

Aqua Disiac bocama u staklenoj boci, parfema pakira u kartonske kutije stilski.

Parfem Aqua Disiac je na bazi ulja, što osigurava visoku kvalitetu i trajnost mirisa. Feromoni koji su prisutni u pripravku parfema, dobiveni umjetno u laboratoriju. Oni su stvarno učinkovit i siguran. Svi sastojci Aqua Disiac proizvodi i mješoviti pomoću moderne visoke preciznosti opreme u Francuskoj. Osim ugodnog mirisa i sposobnost feromona u svom sastavu da se probudi seksualna strast i želju vrijedno je napomenuti takve bitne osobine duhova, kao i davanje samopouzdanje, oslobođenja, pomoć u rješavanju suprotnog spola.

Kako koristiti

Aqua Disiac – i isplativo parfem s feromonima. Da biste dobili vidljiv rezultat od korištenja Aqua Disiac, morate slijediti pravila navedena u uputama. Takav parfema. Parfem se nanosi pomoću valjka:

 • Koža iza uha.
 • Point of pulsa na zapešću.
 • subklavijsko depresije.
 • Grudi područje.

Prednosti korištenja

Aqua Disiac ima slijedeće prednosti u odnosu na uobičajeni parfem:

 • na bazi ulja, pri čemu se miris divlje mošusa Aqua Disiac dugo.
 • Serija oprema uključuje paletu okusa da odgovaraju i najzahtjevnijeg ukusa.
 • koncentrat feromona Aqua Disiac ima izrazitu snagu i uistinu preobražava osobu. To pomaže da se poveća samopouzdanje, poboljšava raspoloženje i seksualno uzbuđenje.
 • Učinkovitost. Zbog valjak parfema Aqua Disiac ravnomjerno dozira i proširila na koži.

Seksi duhovi života pomoći da budu sigurni u sebe oko suprotnog spola.

 • pristupačne cijene brand proizvoda Aqua Disiac (od 400 do 1000) odgovaraju visoke kvalitete.
 • Kompaktni paket Aqua Disiac. Boca male veličine omogućuje vam da lako ponijeti sa sobom i nositi u malom torbicu.
 • Poklopac čvrsto zatvorena, što daje priliku za dugo vremena za uživanje svoju omiljenu pjesmu.

Glavna prednost ovog alata -. Priliku da se osjećaju privlačno i poželjno suprotnog spola

feromon se još uvijek nije u potpunosti razumio znanstvenika. Naravno, sintetizirani u laboratoriju hormona mogu djelovati ne kao proizvodi čovjek. Ali ovaj parfem nije beskoristan. Koristeći ih, žena i muškarac postati mnogo više samopouzdanja. Zbog toga, oni privlače pažnju suprotnog spola, otkriva bez oklijevanja individualnost i jedinstveni šarm. Aqua Disiac – duhovi, koji će vam pomoći da pronađete srodnu dušu. Među različitim okusa lako je pronaći onaj koji će uzrokovati partneru osjećaj udobnosti i suosjećanja.

Recenzije

Dodaj recenziju

Ana, 40 godina:

Aqua Disiac divlji mošus broj 2 mi je dao na poslu. Ne bi ih kupio. To nije cijena, to je vrlo pristupačne. I ovdje je feromoni nisam bio siguran. Mirišu lijepo – Značajna cvjetnim i voćnim notama. Važno je da je učinak Aqua Disiac stvarno je! Nakon 15 godina braka, seks živost s novim bojama.

Olga 26 godina:

Posljednjih godina, radije parfem s feromonima Aqua Disiac. Oni privlače me ne feromone, ali vitalnost i raznih ugodnih mirisa. Volim kompaktni pakiranje, ekonomično primijeniti i odgovarajuće vrijednosti. Ne znam je li feromoni. No, svakako Aqua Disiac – visoke kvalitete parfema po povoljnim cijenama.

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...