Bezalkoholna masna jetra

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Bezalkoholna steatoza jetre je uobičajena bolest. To je sporo. Njegova glavna karakteristika je povećanje serumskih razina aminotransferaza i nizak rizik od razvoja fibroze ili ciroze jetre.

Pretilost je glavni uzrok nealkoholne jetrene steatoze. Osim toga, pacijent pati od bolesti poput dijabetesa tipa 2, hiperlipidemije i netolerancije glukoze.

Simptomi bezalkoholne steatoze jetre

Bezalkoholna steatoza jetre očituje se upalom. Tijelo je prekriveno neutrofilima i mononuklearnim stanicama.

Hepatociti su uništeni. Nađeni su Mallorijani. Klinički, bolest nije simptomatska. Ponekad može postojati zamor, nelagoda i loše raspoloženje.

Liječenje bezalkoholne jetrene steatoze

Gubitak tjelesne mase trebao bi biti smanjen kako bi se uklonile bezalkoholne steatoze jetre.
Monika Kozak

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 61 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*