dynamite
LJEPOTA

Dynamite – aktivator ugriz, mišljenja, cijena, gdje kupiti, izvorna, ili je to vrijedno toga?

U potrazi nakon svakog ribolova da se vrati sa solidnim ulovom? Dakle, ona vas popeo na udicu? Dinamitom, imat ćete samo jedan pitanje o ribolovu: „Gdje staviti proizvodnju jer prtljažnik nije dovoljno!”. Talijanski alat pokazao učinkovit u moru, rijekama, jezerima, močvarama i drugih voda. To se može koristiti u bilo koje doba godine. Zima, proljeće, ljeto ili jesen

aktivator Dynamite – 5 je kompaktni metalni paketa (svaki 7×5 cm), koji je poseban tvar. Samo ga koristiti, a vi ćete biti iznenađeni!

‘H2> Sastav Dynamite

 • Riba. Odgovoran za integritet lijeka, ima izražen učinak vezivanja.
 • samljevenim česticama slastice sastojaka. Se koristi kako bi se aktivator ugodan okus i miris (slatko, malo kiselo, gorko ili bilo koje druge).
 • okusa. Provjerite je materijal više „prirodno” i „prirodno”, dakle, ne izazivaju ribu sumnja.
 • atraktanti. Glavni aktivni sastojak sredstva. Pojam dolazi od latinske riječi „t”, što u prijevodu „privlače”. Mamila su prirodne ili sintetske tvari koje uzrokuju instant reakciju i potiču riba kretati prema izvoru mirisa

Tvari koje su dio aktivatora, razvijena na temelju znanstvenog i proizvodnja laboratorijskih LTD Fishingi. Alat se pojavio na tržištu tek 2015. godine, ali je već napravio senzaciju u svijetu profesionalnih ribolovaca i rekreativaca.

Kako radi Dynamite?

Kako aktivator gristi dinamit ? Zašto se smatra tako učinkovit? Ono što je jedinstveno je tajna njegove učinkovitosti? U razvoju aktivatora nazočili su biolozi, kemičari, genetičara, ribolovce i mnogi drugi. Alat se ne jednom testiran u laboratorijskim i realnim uvjetima. Možete vidjeti recenzije na aktivator dinamita. Oni su još jedna potvrda učinkovitosti. Princip rada se može shematski opisati na sljedeći način:

 1. koristiti alat gdje želite započeti produktivni ribolov.
 2. Komponente lijeka ući u vodu i početi „otvoriti”.
 3. Tvari početi utjecati na mozak ribe u radijusu od nekoliko kilometara.
 4. Komponente aktivator utjecaja odjednom neki zone izazvati aktivaciju reakcija s stada, samoodržanja i hranjenja.
 5. Sam ribe „lutaju u školama” i poslao na mjesto distribucije aktivatora.
 6. Možete samo staviti opremu i uspjeli izvući plijen!

Alat je 100% siguran za ljude, ne izaziva alergije i negativnih reakcija s. I ribe djeluje točno isto kao mačja trava na mačke. Probajte i vidjet ćete za sebe.

Kako koristiti Dynamite?

Ako ćete kupiti aktivatora učinak ugriza Dynamite, vi ste zabrinuti zbog pravilne primjene.

Za miran ribe

 1. Uzmi običan mamac koji koristite za ribolov.
 2. Uklonite kapsulu.
 3. Dodavanje pripravljanje u dozi od 1 paketić 2kg mamac.
 4. opet promiješajte sve.
 5. sipati u vodu i čekati veliki ulov

Za grabežljive uporabu riba je malo drugačija.:

 1. Uzmi funkcije dinamit.
 2. isperite ih s mamcima.
 3. Početak ribolova.

Možete kupiti Dynamite i kako bi se koristiti sa živom mamac. Da biste to učinili, uliti u čašu ili neku drugu posudu s malo vode, dodati sadržaj paketa, „dip” mamac i vidjeti nju na udicu. Detaljne upute za upotrebu su uvijek na ambalaži, tako da definitivno neće zbuniti.

Što Dynamite?

 • Utječe instinkte ribe.
 • ju prisiljava da ostanu u jatima i plivati ​​u pravu u svoje ruke.
 • čini proces ribolov je ugodna i produktivna.
 • Daje vam šik ulov koji možete hvaliti svojim prijateljima i poznanicima.

Ako mi ne vjerujete, potražite na lijevoj strani u čast aktivator ugriza dinamita. Čak i bolje, mnoge fotografije s ulov šarana, štuke, deverika i ostalih vrsta riba!

Gdje kupiti Dynamite?

Do sada, proizvođač nije uspio dostaviti aktivator u trgovinama za lovce i ribolovce. No, sezona je uskoro, vrijeme istječe! Stoga preporučujemo da ne gubi vrijeme i samo otići na web stranicu proizvođača i učiniti vaše narudžbe. Za nekoliko minuta za detalje kontakt zvati stručnjaka za detalje vaše narudžbe. Nekoliko dana, vaš aktivator će se na mail. Plaćanje po primitku, čuvajte se prevaranti!

U obrazloženju specijaliste dinamit

Koristi za aktiviranje Dinamit učinak je već 5 puta u sezoni, učinkovitost uvelike zadovoljan, ribari otići s punim kantama riba. Učinak opisuje složenu kemijske i biološke procese, ali stvarnost je jednostavan: baciti aktivatora mamac na 10 do 15 minuta jato riba. Sve uhvaćen na praska, ide mamac. To je lijepo da učinak traje duže vrijeme, tj negdje za 2-3 sata dolazi nova jata riba. Kontaktirao glavni inženjer proizvođača, rekli su da je ovaj efekt je povezan s izlaganjem osnovnih nagona: Instinktivna, potraga za sigurnost i mjesta za jesti. Drago mi je da je broj zadovoljnih ribara, značajno povećao, novi kupci stići.

FONT> & nbsp;

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...