LJEPOTA

Handy Heater – pokreće grijač je energetski učinkovit

Dobro grijač – prijenosni dom grijač, koji radi na principu ventilatora. Ona ima visoku energetsku učinkovitost: uređaj se može zagrijati sobu područje do 23 četvornih metara u samo 15 minuta. Međutim, on ne isušuju zrak, održavajući ugodnu klimu.

Kako kupiti prijenosni grijač Handy grijač je praktično rješenje za one koji su umorni od bitak hladno zbog neodgovarajuće grijanje doma ili ureda. Kompaktna veličina i mala težina omogućuju vam da uređaj sa sobom, postavite ga u bilo kojem području sobi ili premjestiti na vlastitu. Uređaj zadovoljava međunarodne standarde kvalitete i sigurnosnim zahtjevima za grijanje opreme.

Koristite slučajeva

Prijenosni grijač s pravom može smatrati najsvestraniji opcija za zagrijavanje domova. To je jednostavan za korištenje:

 1. U zemlji, ako se koristi samo u toplom doba godine. U zemlji kuće to nije uvijek preporučljivo za spajanje sustava centralnog grijanja u hladni val je dovoljno okrenuti kompaktni ventilatora grijač.
 2. Na poslu, ako je soba hladna, a sustav grijanja nije snažan. Prijenosni ventilator je ekonomično korištenje električne energije, to će osigurati udobnost svih djelatnika u sobi.
 3. U stanu, na toplinu odvojena područja. Osjećaj hladnoće u ekstremitetima može ukazivati ​​na lošu cirkulaciju, niske razine hemoglobina, bolesti endokrinog sustava – ako bilo koji od ovih patologija osoba treba dodatni izvor topline. Da ga dati, možete kupiti grijač Handy grijač.

prijenosni grijač ne samo da pruža udobnost, ali i štiti zdravlje svih ukućana. To eliminira štetne bakterije, gljivice i viruse u zraku. Cijena uređaja Handy bojler za grijanje je malo više od standardnih grijača.

‘H2> Svojstva modela Handy grijača SPAN>

Za preglede za prijenosni grijač u kućici Handy grijača naznačen sljedećim značajkama:

 • Kompaktna veličina;
 • Jednostavno podešavanje smjera strujanja topline;
 • učinkovita potrošnja električne energije;
 • brzo zagrijavanje zraka u prostoriji,
 • zaštitni zaslon, čime se osigurava sigurnost korisnika.

‘H3> Glavne značajke Handy grijača SPAN>

Na službenim stranicama proizvođača daje specifikacije za grijanje Handy grijača:

 • grijanje prostorija ukupne površine od 23 m2 za 15 minuta;
 • održava temperaturu zraka u prostoriji na +32 °;
 • ugrađeni osvjetljenja;
 • zaslon sa zaštitom od opekotina;
 • trenutno uključivanje;
 • smanjene potrošnje energije (8 puta manje od korištenjem konvencionalnih grijač, prema navodima proizvođača).

Kako uređaj radi Handy grijača SPAN>

Kako tvrde pravi putnik recenzije, prijenosni grijač Handy grijač je hibrid konvencionalnih ventilatora i grijača. Nakon spajanja na električnu mrežu proizvodi struju hladnog zraka. Grijaće brzo dosegne radnu temperaturu i prenosi s protokom zraka. Koji se širi po prostoriji, stvarajući ugodnu mikroklimu.

Posebnost uređaja je ekonomičan u potrošnji električne energije. To je zbog korištenja inovativnih tehnologija koje minimiziraju slučajnog gubitka grijanje kućišta. Kao rezultat toga, uređaj osigurava toplinu u prostoriji 15 minuta nakon prelaska na.

ubrizga mlaz zraka omogućuje stvaranje jedinstvene temperature u svim dijelovima prostorije. Zbog toga, uređaj ne mora kretati od mjesta do mjesta ili odabrati poseban prostor za ugradnju. Ne sadrži pare goriva, ugljik dioksid ili ugljični monoksid i bilo kojih drugih produkata izgaranja, tako da je sigurno i kada se koriste u maloj sobi.

Pravila priključak i pogon

U svakom paketu uređaja je za upotrebu u grijaču Handy grijača. Prije uporabe uređaja trebate pažljivo pročitati ovaj dokument, provjerite opremu i cjelovitost svih elemenata. U prisutnosti tragova greške, štete na izolacije namota za uključivanje uređaja na mrežu strogo zabranjeno.

Oni koji su kupili Geeks, kažu da je za razumijevanje pravila za njegov rad je vrlo jednostavan. Uređaj bi trebao biti zaštićen od udaraca, prašine i vlage. To može biti spojen na zasebnu napajanje 220-240 V.

Zabranjeno je koristiti uređaj u neposrednoj blizini kadom, tušem, bazen. Vlaga u prostoriji ne smije biti veća od 93%. Inače, procesi korozije će dovesti do potrebe za ne-popravaka obuhvaćenih jamstvom.

Zabranjeno je ostaviti grijač bez nadzora, pokriti ga u tekstila, koristiti za sušenje rublja. Preporučuje se instalirati uređaj ne manje od 0,5 m od zapaljivih predmeta, kao što su zavjese, namještaj i sintetičkih materijala.

Prednosti grijača Handy grijač

grijač za dom i vrt Geeks brzo privukao pozornost na tržištu aparata za kućanstvo. Postoji nekoliko razloga:

 1. prenosivost uređaja. To se može lako biti premještena oko kuće, grijanje samo područja gdje se nalaze stanari.
 2. Kompaktni veličine. Uređaj je lako uzeti zajedno za vožnju AZ grad ili državu.
 3. jednostavnost rada. Za razliku od centraliziranog toplinskog sustava, radijator ne zahtijeva dugo i dugotrajan instalacije. – dovoljno je jednostavno uključiti
 4. Visoka brzina grijanja. To omogućuje znatno smanjiti vrijeme rada aparata.
 5. pristupačne cijene Handy grijač za kuće za odmor. To se može usporediti s drugim modelima opreme za grijanje za dom. No, s obzirom na ekonomičnu potrošnju električne energije, novi proizvod košta mnogo jeftinije.
 6. Zaštita od slučajnog opeklina. Poseban filtar sprečava ozljede osoba ili kućnih ljubimaca tijekom rada grijača.
 7. Zgodan kontrola toka topline. Uređaj se okretati u različitim smjerovima, omogućujući vam da pratiti određenu parking zonu.

Gdje pronaći uređaj Handy grijača SPAN>

Saznajte gdje kupiti ušteda energije grijanje Handy grijač, samo. To se prodaje na službenim stranicama proizvođača. Kako naručiti prijenosni grijač Geeks, dovoljno ostaviti kontakt podatke i adresu. Sama tvrtka organizira dostavu regijama i prijaviti zapisa.

& nbsp;

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...