Histiocitna infekcija supkutanom tkivu

[Ukupno:0    Prosječno:0/5]

Histiocitni oblik je ozbiljan oblik recidivne upale potkožnog tkiva karakteriziranu prisutnošću groznice, anemije, smanjenom razinom bijelih krvnih stanica u zlu i promjenama organa u membranama jetre, slezene ili seruma.

Histiocitna upala potkožnog tkiva događa se brzo, ponekad sa smrću od unutarnjeg krvarenja. Tipična je morfološka slika uključenih tkiva, što može nalikovati limfomi.

Histiocitna upala potkožnog tkiva zahtijeva diferencijaciju od drugih oblika upale supkutane tkiva, kao i od tumora hematopoetskih sustava.

Liječenje histiocitne upale supkutane tkiva

Liječenje upala supstihiog tkiva temelji se na slabljenju odgovora imunološkog sustava upotrebom imunosupresivnih pripravaka, na pr. ciklofosfamid, obično u kombinaciji s glukokortikosteroidima.
Mariusz Kłos

Lucija Pretić
About Lucija Pretić 63 Articles
"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni. iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć. Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri. Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*