LJEPOTA

LerneLingu – mišljenja o načinu učenje stranih jezika

& nbsp;

U studiji stranih jezika postaje sve više i više popularan, posebno među mladim ljudima koji razumiju važnost tih vještina na tržištu rada. Su spremni da uče jezike, također starije osobe, koji putuju u potrazi za poslom u inozemstvu. Na tržištu postoje mnoge metode, ponekad vrlo apstraktne poboljšati raspon vašeg vokabulara na stranom jeziku. Neki izgledati smiješno, drugi su stvarno učinkovita i može vam pomoći u kratkom vremenskom razdoblju kako bi saznali još više jezika. Jedno od rješenja je inovativni e-learning platforma LerneLingu. Što je jedinstveni oko ovog rješenja?

LerneLingu – naučiti čak osam stranih jezika

Poznavanje cjelokupnog spektra stranih jezika uvelike povećava društveni status, što vi dobro znate programere Ovo inovativno rješenje. Zahvaljujući naporima programera i psihologa, kao i stručnjaka u području asimilacije informacija kroz mozak, platforma LerneLingu, što omogućuje svladati osam najčešće korištenih jezika u Europi. Ona:. Engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, norveški, švedski i nizozemski

U čemu je tajna metode LerneLingu?

& nbsp; Stvoritelj jedinstvenu metodu učenja stranih jezika LerneLingu Leo Anders, sjajan poliglot. Pri razvoju ove metode, on je primijetio da je ljudski mozak uči stranih riječi samo na svijetu ne zna. To se pitao da je mnogo više optimalno u prvi put da vidi novu riječ, a zatim čuti u rečenici, a tek na kraju saznao da zapravo znači. Na taj način djeca uče, a poznato je da je u djetinjstvu je ljudski mozak upija informacije brže.

Ova metoda učenja vokabulara u djetinjstvu stvara u mozgu vrlo gusta mreža snažnih asocijacija po kojoj vam se ne način da zaboraviš iz ove riječi. U ispitivanju naknadne fraze, oni rade obje polutke mozga: pravo odražava verbalni tekst na lijevoj i popratnom slikom

.

Od snimanje izgovor, možemo sudjelovati u znanosti i također osjetila sluha. Metoda studija ubrzava vrijeme da nauče jezik čak pet puta! A to je, pak, čini novi jezik, možemo naučiti čak i za 30 dana, ostvaruje oko 200 novih riječi dnevno, i sami možemo raditi na vrijeme treninga ne postoji „przepakowanych” programa u kojem znanje treba graditi jednu stavku iza druge.

Način LerneLingu možete učiti strane jezike, doslovno, svugdje!

& nbsp; LerneLingu je inovativni e-learning platforma koja podržava sve trenutno popularne mobilne uređaje. To znači da novi jezik, mi čak mogu naučiti na putu do posla, a tijekom pauze LerneLingu5 minuta u školi.

Jednostavno otvorite program, odaberite jezik koji želite učiti, a zatim napraviti svoj raspon karticu. Oni su vrlo dobro grupirati, jer su bili podijeljeni u LerneLingu5 kategorije:. Svakodnevni život, posao, dom, obitelj, osobe / izgled, zdravlje, hrana, putovanja, vrijeme, posao, novac, tehnologija, umjetnosti, medija i prirode

Visoko napredni informacijski sustav platforma LerneLingu, na letu provjera stečenog znanja, omogućujući vam da pratiti napredak ne uzrokuje poteškoće. Kao što znate, čak i najmanji napredak nadahnjuje daljnje akcije i znatno ubrzava učenje stranih jezika.

Znanstvena istraživanja su potvrdila učinkovitost inovativnih metoda učenja jezika LerneLingu

Za pripremu tečaja LerneLingu odgovornog su doživjeli lingvistima i stručnjacima u području metodologije znanosti. Osobe s istim nadležnostima trebao učinkovitost ove metode kako bi potvrdili da su oni bili u mogućnosti u potpunosti shvatiti. Istraživanje provedeno od strane znanstvenika sa Sveučilišta Harvard, koji je čitav njegov znanstvena karijera ispitivali utjecaj poticaja objekata i sa slikama na brzini asimilacije podataka od strane ljudskog mozga. „Istraživanje materijal” je u ovom trenutku studenti, različite dobi i spolu; oko 20 ljudi.

Naveli su različite razine razvoja pojedinih jezika, ali nitko od tih ljudi nije pokazivao nikakve znakove poligloty. Svaki ispitivač je bio na početku istraživačkog programa odabrati jedan jezik koji je želio, u konačnici, majstor ga, a zatim postupati u skladu s uputama platforme LerneLingu. Rezultati ispitivanja su zapanjujući, kako za znanstvenike i sami učenici , Oko 98 posto njih pod kontrolom, provjerio jezik u 30 dana! Neki su u to vrijeme još počeo učiti drugi jezik koji provode dva predmeta u isto vrijeme.

Ovi rezultati jasno potvrđuju da su impulsa metode učenja stranih jezika LerneLingu radi LerneLingu00% i trenutno najučinkovitiji na tržištu.

Stručnjaci su impresionirani rezultatima metode LerneLingu

U visokom učinkovitosti platformi Ne vjeruje se jedan od najpoznatijih polyglots na svijetu, profesor Adam Moud da je trening jedna iz palete władanych jezici će vam trebati u prosjeku 4 mjeseca. „Vidjevši slučajno se LerneLingu nije htio vjerovati tako visoku učinkovitost ove metode znanosti. Nakon nekoliko dana vijećanja odlučio sam, međutim, da u stvari nemam što izgubiti, a mogu ih koristiti za naučiti nizozemski jezik, koji nota bene, uvijek sam imao problema. Nakon isteka razdoblja od mjesec dana treninga nije mogao vjerovati očima. i sve testove bez problema, a ja sam uspio u svojoj starosti da uče drugi jezik, iako sam mislio da je moje mogućnosti su već iscrpljene u kineskom jeziku,”smije profesor Moud.

Rezultat – trebate koristiti platformu LerneLingu

Nitko danas nema sumnje, da je poznavanje engleskog jezika je samo nije dovoljno. Tržište rada je u potrazi sve više i više sposobne ljude koji mogu komunicirati u mnogim jezicima. E-learning platformu LerneLingu-to je odličan način da se dramatično poboljšati svoj društveni status i dati sebi priliku za svjetliju budućnost. Inovativno istraživanje metoda i nečuveno bilo gdje, rezultati procesa učenja jasno reći da LerneLingu treba povjeriti svoju budućnost.

Napomena: Za ograničeno vremensko razdoblje ovlašteni distributer jezične tečajeve prema metodi LerneLingu, za naše čitatelje posebnu ponudu. Povezana s njezinom LerneLingu00% novac leđa garancija kupljen tečaj jezika, ako mu ne donese očekivane rezultate.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *