Odricanje

Informacije sadržane na ovoj web stranici su namijenjene samo izričito obrazovne svrhe. Savjeti, ideje i pogledi izneseni na Stranici ne bi trebali služiti kao zamjena za pravim savjetima liječnika.

Iako su autori i izdavači nastojali osigurati da informacije sadržane na ovoj web stranici budu točne, priroda znanstvene teorije i analize dodataka znače fluktuaciju i promjenu. Stoga ne možemo jamčiti potpunu točnost činjenica uključenih u ovu web stranicu.

Kao rezultat toga, ni autori niti izdavači ove web stranice ne bi smjeli biti odgovorni za bilo koji nedostatak, nedovršeni ili datirani materijal.

Nadalje, autori na ovoj web stranici neće biti odgovorni za situacije u kojima čitatelj dobiva različite rezultate od uporabe kemikalije nego što je prikazano unutar vodiča. Budući da vanjske varijable i pojedini čimbenici često mijenjaju djelotvornost bilo kojeg dodatka, rezultati mogu varirati.

Odricanje od odgovornosti:

Pri čitanju ove internetske stranice preuzimate sve rizike povezane s korištenjem navedenih savjeta, podataka i prijedloga, s punim razumijevanjem da ste isključivo odgovorni za sve što se može dogoditi uslijed stavljanja tih informacija na bilo koji način, bez obzira na tumačenje savjeta.

Stranica: pravna izjava o odgovornosti i odgovornost odgovornosti

Web mjesto je web mjesto koje služi za pružanje sveobuhvatne analize, vodiča i recenzija za najpopularnije dodatke koji se prodaju diljem svijeta. Zbog povećane potrošnje i rizika od konzumiranja dodataka 2018. godine postalo je bitno da mi, kao organizacija, jasno objasnimo naše zakonske stavove, obveze i obveze.

Priroda poslovanja u kojoj se nalazimo, obrazovanje ljudi, zahtijeva da naši čitatelji razumiju ne samo ono što radimo, već i kako se ta dužnost uklapa u veći opseg američkog i međunarodnog prava u cjelini. Kao takav, ovaj će vodič sadržavati zakonske obveze, izjave i odgovornosti web mjesta.