Otkrivanje afilijacije

Pogledajte našu punu afilijacijsku objavu za naknadu i položaj oglasa za generiranje prihoda.

Također ćemo imati naše ažurirane uredničke, oglašavačke i sponzorske politike za 2018. kako biste ih vidjeli.

U nadi da će biti u skladu s smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije, želimo da budete dobro svjesni i molimo pretpostavimo sljedeće o oglasima i linkovima proizvoda na ovom web mjestu:

Sve / sve veze na web-lokaciji (većina naših veza interno je za dodavanje vrijednosti pretraživanja za određeni proizvod / korist) su partnerski linkovi za koje možemo dobiti malu proviziju od prodaje određenih stavki (cijena će ostati ista za vas ).

Pokretanje web mjesta ima povezane troškove i zahtjeve hostinga, kako bi se održali ti oglasi i partnerske veze su način kompenzacije tih troškova.

Za sve afilijacijske veze na proizvod (izravno ne nudimo proizvode) to je nešto što smo koristili ili istraživali, te podržavamo ili preporučujemo čak i bez naknade.
Naći ćete mnogo našeg sadržaja usmjeren na cjelokupno zdravlje i wellness, ali držati oštro oko za sve što izgleda kao da bi moglo poboljšati ili istaknuti rješenje za bolji život i kvalitetu postojanja.

Za punu transparentnost imamo oglase na vrhu, bočnoj traci, sadržaju i dnu članaka. Pokušavamo najbolje dati svakom od naših cijenjenih virtualnih posjetitelja bolji odgovor nego prije nas posjeti. Kvaliteta je oduvijek bila naš prioritet, pa želimo optimalno raditi s punom transparentnošću o našem oglašavanju i modelu prihoda.
Obratite nam se i obavijestite nas kako poboljšati. Ovdje smo kako bismo vam pomogli pružiti (i zaštititi) vaše zdravlje i wellness pružajući način da ljudi razmjenjuju iskustva ili postavljaju pitanja o širokom rasponu praktičnih proizvoda i rješenja za poboljšanje života.