Pravila oglašavanja web mjesta

site je uspostavio smjernice koje su usredotočene na upravljanje različitim aspektima oglašavanja na web stranici. Smjernice također uključuju web stranice i mobilne aplikacije koje su usmjerene prema potrošačima. Web-lokacije i mobilne aplikacije koje su usmjerene na potrošače određene su našim mrežama oglašavanja i temelje se na interesima korisnika koje određuju te oglasne mreže.

Smjernice sadržane u pravilima za oglašavanje obuhvaćaju nekoliko pitanja kao što su odobravanje medijskih oglasa, način prikazivanja oglasa na web-lokaciji i uklanjanje oglasa na web-lokaciji. Samo osoblje s web mjesta ima diskrecijsko pravo poduzeti bilo koju od ove radnje. Odgovornost je medija tumačiti i provoditi politiku. stranica također ima pravo izmijeniti politiku oglašavanja kad god smatra potrebnim.

Sljedeće su smjernice pravila oglašavanja

Web mjesto ima pravo odlučiti o vrsti oglašavanja koja će biti prihvaćena i prikazana na web stranici. Važno je napomenuti da reklame na web stranici nisu preporuke za tvrtke koje proizvode, distribuiraju ili promoviraju oglašene proizvode ili usluge.

Web-lokacija ne odobrava oglašavanje koje nije točno. Oglašavanje treba biti točno i obavljeno na profesionalan način da bude prihvaćeno.

Kategorije oglašavanja koje nisu dopuštene

Web-lokacija neće prihvatiti nezakonite ili “nepoželjne” proizvode. Web stranica zadržava pravo odrediti što smatra “neprikladnim” proizvodima.

  • Materijali koji promiču diskriminaciju ili ismijavanje osobu ili grupu pojedinaca na temelju osobnih razloga neće biti prihvaćeni.
  • Oglašavanje na alkohol neće biti prihvaćeno.
  • Sve prijevarne, obmanjujuće ili uvredljive materijale neće biti prihvaćene.
  • Materijali koji usmjeravaju svoj sadržaj djeci mlađoj od 13 godina neće biti prihvaćeni.
  • Pornografski sadržaj neće biti prihvaćen.
  • Mediji ili poruke koje su kategorizirane kao “M” ocijenjene video igre ili sadržaj neće biti prihvaćene.
  • Proizvodi ili usluge koji nisu razumni neće biti prihvaćeni.
  • Ne prihvaćaju se poruke i mediji koji sadrže tvrdnje koje nemaju dokaza.
  • Oglašavačke jedinice koje prelaze definirani prostor neće biti prihvaćene.

Web stranica također razlikuje oglašavanje, sponzorirani sadržaj i urednički sadržaj. Kao rezultat toga, svaka vrsta sadržaja tretira se kao zasebna entiteta s različitim smjernicama.

Kada čitatelj klikne na jedan od oglasa, on će biti povezan s odgovarajućim sponzoriranim područjem sadržaja koji je u vlasništvu web stranice.

Web mjesto zadržava pravo utvrditi kako se prikazuju rezultati pretraživanja za informacije o bilo kojoj ključnoj riječi ili temi. Sadržaj će biti prikazan zajedno sa svojim izvorom. Sponzorirani sadržaj bit će označen kao takav, a iste se smjernice primjenjuju i na druge informacije koje se filtriraju.

Web mjesto također prati pravila i smjernice koje se pružaju na Google oglasima i povezuju ih s odgovarajućim web mjestima.

Sadržaj treće strane treba se pridržavati pravila oglašavanja, dok se sadržaj označavanja određuje prema određenom pravilu web mjesta. Oglašavanje nije namijenjeno izravno povezivanju s bilo kojim kontaktnim podacima kao što su registracija ili stranica za bilježenje e-pošte.

Web stranica zadržava pravo odobrenja objavljivanja bilo kojeg oglašavanja. web lokacija može odlučiti prihvatiti, odbiti, otkazati ili ukloniti oglašavanje u bilo kojem trenutku. Brza obavijest će biti dostavljena u slučaju otkazivanja, uklanjanja ili odbijanja.

Oglašivač je dužan poštivati ​​sve domaće i strane zakone koji se primjenjuju na web stranicu. Propisi mogu uključivati ​​legende, izjave i obavijesti potrebne za pravne svrhe.

Oglašavanje ne bi trebalo sadržavati oznake, piksele, bljeskalice ili bilo koju drugu vrstu softvera koji prikuplja informacije. Kolačići, svjetionici ili bilo koji drugi podaci bit će filtrirani kako bi zaštitili mrežu od prijetnji. “