Pravila sponzora web mjesta

Web mjesto poštuje činjenicu da tvrtke potrošačkih proizvoda imaju značajan utjecaj na zdravlje potrošača. Sponzorstvo stranice dolazi u obliku oglašavanja, što omogućuje web stranicama da svojim čitateljima pruži informativan i relevantan sadržaj bez naknade.

Web mjesto samo se usredotočuje na pružanje njihovih sponzora prilika za prodaju svojih proizvoda i usluga potrošačima.

Mreža nastoji stvoriti platformu koju čitatelji mogu koristiti kako bi se osnažili. Politika sponzora omogućuje mreži da nastavi rasti i proširiti se. Obrazovni sadržaji pronađeni na web stranici educiraju čitatelje, omogućujući im da donose informirani zdravstveni i životni odabir.

Site govori o različitim temama, uključujući tjelesnu aktivnost, zdravu prehranu, sigurnost i prevenciju te dobrobit. Mreža također pruža svojim čitateljima savjete o tome kako postići uravnotežen i zdrav stil života.

Ciljevi web mjesta

Mreža ima za cilj poboljšati zdravlje čitatelja iz cijelog svijeta dajući im edukativni sadržaj o zdravlju.
Site se fokusira na razvoj pouzdanih i relevantnih materijala i alata na zdravlje. Obrazovni se sadržaj treba temeljiti na činjenicama, nedavnom istraživanju i statistici o zdravlju.
Mreža se također usredotočuje na slanje pozitivnih zdravstvenih poruka čitateljima.

Uređivačka politika i razvoj sadržaja

Prema pravilima mreže, sadržaj je napisan i pregledan od strane njegovih kvalificiranih urednika u bilo kojem trenutku.

Otkrivanje naknada za afilijaciju

Objavljivanje se odnosi na web stranicu mreže, uključujući ali ne ograničavajući se na mobilne i online verzije web stranica web mjesta. Objavljivanje je pruženo kako bi se otkrilo financijski odnos mreže sa svojim afilijacijama, sponzorima, oglašivačima i drugim trećim stranama koje se pojavljuju na web stranici.

Neki od članaka na web stranici povezani su s određenim uslugama i resursima koji se usredotočuju na izgradnju i promoviranje robnih marki i proizvoda. Mreža pripada pojedinačnim odabranim partnerskim programima. To čini proviziju kada čitatelj odluči kupiti putem osiguranih affiliate linkova. Web mjesto potpuno otkriva njihov odnos s oglašavačima i uvjerava čitatelje da financijski poticaji ne utječu na ono što se objavljuje o proizvodu ili usluzi.

Stranke afilijacije podložne su promjenama u bilo kojem trenutku koje Site smatra neophodnim. Čitatelji mogu proslijediti bilo kakva pitanja, komentare ili nedoumice osoblju na web stranici putem online obrasca. Korisnici također mogu postavljati pitanja prije kupovine putem affiliate linkova koji se nalaze na web stranici.

Čitateljima se savjetuje da ne upotrebljavaju informacije koje se daju na web stranici kao zamjena za profesionalni medicinski savjet ili liječenje za bilo koje zdravstveno stanje. Informacije koje se nalaze na web stranici ne smiju se koristiti za dijagnosticiranje ili liječenje bilo kojeg medicinskog stanja bez konzultacija s kvalificiranim medicinskim stručnjakom.