Smartwatch V8 - sat, pravi mišljenja, kako to učiniti - sastojci
LJEPOTA

Smartwatch V8 – sat, pravi mišljenja, kako to učiniti – sastojci

DZ09 Smart Watch – je gledati telefon. Gadget koji

se može koristiti kao samostalni uređaj ili sinkronizirati s telefonom, primanje obavijesti, udaljeno upravljanje smartphone sučelje.

Iskren pregled na Smartwatch V8 i njihov opis će vam pomoći da objektivno procijeniti uređaj i napraviti ispravne zaključke prije kupnje. Ruski kupci su također dostupni osnovni materijal i

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

rezervni dijelovi za uređaj. DZ09 cijena počinje od $ 16, prosječna cijena tag je oko 30 $.

Funkcija Smartwatch V8

Pametni sat Smartwatch V8, ovisno o načinu rada ima dva seta funkcija. Prvi rad – ograničena kada koristite gledati kao samostalan gadget. Drugi način je standardna, kada sinkroniziran s smartphone na kojem je instaliran aplikacija.

Smartwatch V8 bez sinkronizacije, ali s umetnut u utor za SIM karticu, možete učiniti sljedeće:

 • Za slanje i primanje kratkih poruka
 • Za primanje i napraviti glasovne pozive
 • Reprodukcija glazbe i ako se snima na memorijsku karticu
 • snimati fotografije i videozapise i prikaz fotografija s SD kartice
 • Za obavljanje funkcije sat
 • Navedite: alarm, kalkulator, štoperica, snimač
 • Ponuda ugrađeni preglednik za surfanje Internetom

model Smart Watcha DZ 09 kada sinkronizaciju s pametnim telefonom uvelike poboljšava svoje sposobnosti. Uz uključen Bluetooth, oni mogu:

 • Za rad na telefon
 • Za obavijesti o događajima smartphone
 • Aktiviranje sportskog značajke: korake, spavanje
 • Za pomoć u potrazi za smartphone
 • Za rad s više audio načina rada

Kada se aktivira cijeli skup značajki, pametni satovi nisu inferiorni u odnosu na svog prototipa – top modeli pametnih sata iz Samsunga

.

razmotriti funkcionalnost u više detalja.

primanje i slanje poruka Smartwatch V8

Bez sinkronizacije s pametnim telefonom možete poslati poruku sa sata, pod uvjetom da su umetnute SIM kartice.

Kada je spojen na telefon putem Bluetootha moguće je vidjeti SMS na zaslonu pametnih satova i stoga napisati i poslati odgovor primatelja. Jedini nedostatak je vrlo mala slova na tipkovnici.

Upravljanje glasovne pozive Smartwatch V8

SmartWatch DZ09

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

pametni sat omogućuju vam primanje poziva i glasovne pozive: u slučaju uređaja ima zvučnik i mikrofon. A unutarnja funkcija omogućuje vam da koristite ugrađeni u telefonski imenik i pristupiti popisu kontakata na telefonu.

Treba napomenuti da je tijekom primanja poziva na telefon ako je u paru s nosive gadget, zadani zvuk razgovora prenosi sati zvučnika.

Igrač kontrolira Smartwatch V8

Možete slušati zapisa snimljenih na memorijsku karticu ili sati su na sinkroniziranom smartphone. Ovisno o verziji aplikacije i firmware to će učiniti s različitim stupnjevima udobnosti. Postoje modeli bez problema i poteškoća za kontrolu igrača, ali u nekim je ta sposobnost aktivirati samo u slučaju ako je ručno sve pjesme dodao da je stvorio popis pjesama.

P>

Prikaz vremena

Za prikaz brojčanik s relevantnim informacijama – ova opcija je dostupna po defaultu. Čak i bez veze za korisnike telefona postoje tri čuvara na biranje i glavni zaslon prikazuje vrijeme. Za preuzimanje dodatnih slika za Smartwatch V8 nakon instalacije aplikacije na smartphone i uređaja identifikaciju.

Upravljanje telefonu

Smartwatch DZ09 vibrirati, a na zaslonu će se upaliti i signala (zvuk način može biti konfiguriran), kada je na telefon da dođe poruka ili poziva. Oni ne samo da mogu vidjeti, ali i odgovoriti na reset ili isključivanje zvuka. Također možete sat za postavljanje alarma na telefonu.

Sport funkcija

DZ09 imaju štoperica, akcelerometar, pomoći brojati kalorije, praćenje aktivnosti korisnika, brojati korake. Oni mogu zamijeniti fitness tracker koji sinkronizirati s telefonom, a prenosi informacije u osobnom profilu zahtjeva.

praćenje spavanja

Praćenje Spavanje je za početak štopericu noću i zaustavlja nakon buđenja. To banalno značajka omogućuje snimanje ukupnog vremena spavanja.

Foto, video, audio

Pomoću fotoaparata uređaja za

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

fotografiranje, snimanje kratkih videozapisa i snimanje audio isječke. Neke od funkcija izravno na satu, a dio – aktivira smartphone sa svojim zaslonu. Na primjer, možete kontrolirati svoj telefonski aparat.

Dodatne značajke

Na uređaju postoje dvije vrlo korisne značajke se kreće pretrage koji vam omogućuje da pronađete telefon i anti-krađe, ako izbrišete uređaje iz jednog drugog SmartWatch počinje zvučni signal, informiranje vlasnika.

Features

Displayk, TFT LCD, multi-touch, 1,56-inča, 240х240СвязьGSMGPSНетSIMMicroSIM, 2GСчетчикиШагомер
Akcelerometar
ПроцессорМТК6260АРазмеры43.5х40х9,8 ммВес51 materialcarbon: plastika / metal
Boja: srebrna, crna , bronca
odvojivi remen: gume, u boji корпусаАккумулятор380 mAh uklonjiva
pripravnosti – 180 sati
mirovanju s Bluetooth – 150 sati Netlogu način razgovora – 3 osobennostyami i slanje SMS
telefonija praćenje spavanja, koraci, kalorije, udaljenost
zvučnika
Mikrofon
Opcije poziva i poruke na pametnom telefonu telefon
Kontrola kamere
Primanje obavijesti o pozivima i porukama
mogućnost postavljanja alarm
igrač kontrolira
Protuprovalna funkciju i Antipater
Kalkulator
Calendarlist IP67СовместимостьAndroid, iOS (ne sve funkcije će raditi)

Zaštita od vode

proizvođač tvrdi da uređaj je zaštićen od vlage i prašine klase IP67. Međutim, upute su na ruskom navedeno da je ne treba vlažiti uređaj, morate ga

štititi, uključujući i od prskanja vode, ne dodirujte zaslon s mokrim rukama.

Radno vrijeme u uvjetima visoke kontaminacije može dovesti do kvarova. To je proći ispod rominjanje kiše s satom na ruci možete bez posljedica, ali da opere suđe ili tuširati u njima nije potrebno.

Oprema Smartwatch V8

Sadržaj pakiranja Smartwatch V8 s gumenim remenom može dati kupcu u dvije opcije:

 • U krute kutiju Kraft kartona
 • Soft plastično pakiranje

Prvo – lijep i pouzdan, a drugi je više kompaktan i proračun. Kada naručite Post Rusije ili bilo koje druge transportne tvrtke je bolje izabrati opciju s kutije.

Jednostavan Kraft kutija shematski prikazuje sat pored određenog modela boja. Gledajte Pakirano u anti-shock filma i položio na krevet pjene. Pod stajati na dnu kutije se dodatne stavke:

 • Upute za korištenje pametni DZ09 u kineskom i engleskom
 • punjač
 • Adapter za utikača (nije obavezno)
 • Zaštitna folija za staklo (po izboru)

Osim toga, s Aliexpress možete naručiti rezervne baterije, memorijske kartice, izmjenjivi trake.

Dizajn i izgled Smartwatch V8

Dizajn modela je pozicioniran kao spolno neutralnih, ali skladne cjeline gleda momak ruku. I definitivno nije DZ09 Smart beba gledati, kao veliki ekran na trgu će biti vrlo velika za dječje ruke. U najboljem slučaju, možete uzeti u obzir ovu opciju za tinejdžere, ali kako bi se osiguralo da se udobno smjestili u ruci, morate napraviti dodatne rupe na remenu.

‘H3> Materijali

Pogledajte izgleda stilski, kao replika Samsung Gear 2. ali jeftini, kao što je kineski proizvođač je spasio na svaki mogući način, uključujući i materijale. Kućište od metala, teksturom sa standardnom remen od gume. Također, na Aliexpress možete naručiti narukvicu (ili, kako se zove remen), metala ili kože u raznim bojama.

Postoje tri boje:

 1. Bronzana (zlato)
 2. Silver (srebrna)
 3. Black (crna)

Prikaz

S obzirom na deklarirane vrijednosti, sat dobila vrlo dobar ekran. To ne prikazuje top modele otporne na udarce i staklo otporno na ogrebotine, ali je kvaliteta rješenja. Pomoći pedants -. Zaštitni film koji se može spojiti u kompletu

LCD zaslon u boji s dijagonalom od 1,56 inča ili 240×240 točaka – standardne veličine za standardni ručni uređaj. Funkcionalnost pruža mogućnost korištenja tipkovnice na zaslonu. U upute u ruskom na Smartwatch V8 naznačeno da je uporaba zaslona samo sa prstima bez pisaljke, i druge uređaje.

Boje su prilično svijetle. Sve informacije mogu se vidjeti i unutra i vani pod suncem. Široki kut gledanja vam omogućuje da vidite sat nakratko vidjeti vrijeme. Standardne postavke znači 5 razina svjetline. Korištenje C razred omogućuje udobno raditi s ekrana pod izravnom suncu. Za rad senzora nema prigovora.

Regulatori, gumbi i priključci

Kontrola dodir, tako da je glavni interakcija odvija izravno sa zaslona. Ispod ekrana nalazi tipka – uključivanje / isključivanje pozadinskog osvjetljenja. Ovo je jedina fizička kontrola.

Ako pogledate na zaslonu, a zatim na lijevoj strani ispod silikon plug je konektor za punjač i zvučnika rupu. Desna strana je gluh. Iznad zaslona je mikrofon i kamera.

Pod stražnji poklopac prijenosnih baterija. Ispod utora za mikro SIM i mikro SD.

Za bolje korištenje uređaja s flash kartice kao interne memorije je samo 64 MB Memorijska kartica za Smartwatch V8 može biti i do 16 i 32 GB, ovisno o konkretnom modelu.

Fotoaparat

Pogledajte ne samo da može kontrolirati kameru telefona nakon sinkronizacije s uređajem, ali će se koristiti za snimanje fotografija i video vlastite, izgrađen-in kamera. Ovisno o modelu sat je postavljen u modulu koji može snimati video sa širenjem od 0,3 do 1,3 megapiksela. Kvaliteta slike je niska, ali funkcionalnost omogućuje snimanje fotografija i video zapisa.

Izbornik sat i sučelje

Meni je jednostavno i operacija je intuitivno. Na glavnom ekranu uvijek prikazuje datum i vrijeme, i još uvijek ima mjesta za dvije oznake. Glavni popis mogućnosti flipping poekranno, od kojih svaka odgovara četiri ikone. Sučelje je dostupan na nekoliko jezika, uključujući i potpuno Russified verzija.

‘H2> sinkronizaciju i konfiguracija

DZ09 Smartwatch može sinkronizirati s telefona na Androidu i iOS-u, no prema mišljenja, pokazuju manje problema vlasnike Android pametnih telefona. Za iPhone korisnike postoje mnoga pitanja, ali i ograničene funkcije.

Kako se spojiti na telefon

Kada se povezati s telefonom DZ09 morate omogućiti Bluetooth na oba uređaja, tražiti uređaje i aktivirati ih. Možda ćete morati unijeti lozinku za uparivanje. Nakon toga, neke od funkcija već postaje dostupna.

Da biste dobili pristup svim značajkama, morate preuzeti i instalirati na aplikaciji telefona. sati izbornika skenirati QR kod. Skeniranjem svoj pametni telefon i klikom na link, bit ćete preusmjereni na stranicu instalacije programa.

Kako konfigurirati Internet h4>

Uređaj podržava 2G internet. Konfigurirati ga morate umetnuti SIM karticu u utor i uključili uređaj. Potraga mreža izvodi se automatski registrira sa mrežnog operatora i internetskom vezom.

Ako ne, pogledajte „tinkture” pronaći karticu „Mreža” i „Network Selection”. Za početak pretraživanja za biranje mreže ručno. Na popisu će se morate odabrati odgovarajuće operatora.

kolegice DZ09

Najosnovniji analog je prototip – Gear 2, ali to je skuplje barem 10 puta. Općenito, DZ09 su neke od najvažnijih pristupačne pametnih satova na tržištu. Korisnici usporedbu gadgeta s takvim satom kao Q18 i W8 – što je bolje, reći nedvosmisleno teško. To sve ovisi o postavkama. Oni koji se odluče za kvalitetu, bolje da ostanu na najnovije modele, ali princip je niska cijena, pogodna SmartWatch DZ09.

Ovi satovi se mogu naći u vezi s raznim kraticama i pojašnjenja. Oni ukazuju na ime trgovinama gdje se prodaju i naziv postrojenja, koji je proizveden.

Proizvođač:

 • UWatch
 • Ollly
 • Gaodashang
 • Tiroki
 • Lemfo
 • Benovel
 • Kaisgo
 • Canowo

Trgovina:

U odnosu između ovih pametnih satova može se malo razlikovati. Najveći izbor modela na Aliexpress, ali možete ih kupiti na uobičajenim online trgovinama, uključujući u Moskvi.

Ako ste zadovoljni s funkcijom modelu, ali želim nešto pouzdaniji ili s drugačijim dizajnom, a zatim pozornost može posvetiti sljedećim modelima:

 • kolegice iz Apple Pogledajte – GT08, GD19
 • Sličnost – APLUS GV18 Smart Pogledajte
 • Sa originalnim dizajnom i iste sposobnosti – GPS pametni Pametni sat U8 pametni M26

cijene može varirati od 15-40% od deklarirane vrijednosti DZ09.

Povratne informacije o kvaliteti od Smartwatch V8

Ovaj model je pametan sat kineske skupštine. Proračun SmartWatch, ali ponekad hrom kvaliteta: kupnja prelazi u ruski rulet. Mišljenja o DZ09 u omjeru 1 do 4, kada je jedan od četiri pozitivno sa zahtjevima.

najproblematičniji bio prvi model s proizvodne linije skupštine. U potrazi za niske cijene utjecati kvalitete, a na šanku je gotovo sirovi proizvod. Međutim, novi mišljenja o SMART bdjeti telefon Smartwatch V8 ukazuju na to da se situacija promijenila na bolje. U najnovijim verzijama fiksnih sve jata i slabosti.

slaba točka ostaje pričvršćivanje na remen na slučaj gledati. Nije najbolje rješenje, pa narukvice isporučene, uspjeti vrlo brzo – u roku od mjesec ili dva je potrebna zamjena. Problem je riješen kupnjom drugog seta trake ili druge narukvicu.

Veliki plus je uklonjiva, ne ugrađene baterije, kao i mogućnost autonomne operacije u slučaju ugradnje pojedinih SIM kartica i SD pogon.

Zaključci prednosti i mane

Pros:

 • mogućnost izrade pozive
 • SMS poruka
 • Smartphone obavijesti na zaslonu
 • foto i video kamera
 • glazbeni player
 • fitness funkcija
 • protiv gubitka telefon
 • mogućnost zamjene narukvicu

Cons:

 • neće sve značajke raditi s iOS
 • nema GPS
 • niske kvalitete fotografije i video
 • slabo vezanje remena
 • netočne pedometar i brojač kalorija

Informacije o Smartwatch V8 dosta, uključujući i najnovije recenzije 2018. Vlastita web stranica je model nedostaje, ali puno relevantnih informacija može se naći na forumima. Tu je također prevedena na ruski jezik priručniku u PDF formatu i linkove na programe, aplikacije i firmware.

Jedan od glavnih nedostataka gadget slab programske podrške. To je udoban i doista prilagođene aplikacije, alternative originalnog razvoja ne postoji. Možda će se situacija promijeniti u bliskoj budućnosti. Ako očekujemo od tih sati Superfunkcionalna top-end modela, vi ćete biti razočarani. Ako ih koristiti kao ručni sat s mogućnošću daljinskog upravljača za vaš telefon, oni mogu živjeti do Vaša očekivanja.

 • Je li korisne informacije?
 • Danet

Lucija Pretić

"Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno."

You may also like...