Urednička pravila web mjesta

Web mjesto je web stranica za zdravlje, fitness i ljepotu. Misija web mjesta je pružiti svojim klijentima najnovije vijesti i ažuriranja koja su točna. Sadržaj na web stranici je praktičan i relevantan za različite teme zdravlja, fitnessa i ljepote.

Web stranica ima nekoliko tema koje pokrivaju sve od zdravstvenih informacija do savjeta za ljepotu. Čitatelji web-lokacije mogu odabrati informacije o zdravlju koje su najrelevantnije za njih. Informacije na web stranici također se filtriraju kako bi bile primjenjive na osobno zdravlje korisnika.

Iako su informacije sadržane na web stranici točne i relevantne za različite zdravstvene probleme, bolesnici bi se trebali pridržavati uputa njegovih / njezinih liječnika. Stranica samo pomaže nadopuniti informacije koje pruža pružatelj zdravstvene skrbi. Pacijenti se savjetuje da traže stručno vodstvo o temama i pitanjima koja su pročitali.

Slijedeći kriteriji korišteni na web sučelju za izradu originalnog sadržaja:

Relevantnost
To obuhvaća probleme koji mogu utjecati na upravljanje zdravljem pojedinca. Obrađeno je nekoliko tema, a mogu uključivati ​​pokreće droge i proizvode, stručne komentare, podsjetnike i upozorenja te novosti o zdravlju.

Kliničko značenje
Sadržaj koji se ovdje nalazi temelji se na najnovijim nalazima medicinskih istraživanja koji su objavljeni u različitim poznatim medicinskim internetskim stranicama.

Trendovi
U ovoj kategoriji pokriva se nekoliko sezonskih interesa. Teme koje se nalaze u kategoriji trendova uključuju alergijske sezone, ljetnu sigurnost, prehladu i gripe. Ostale teme koje bi se mogle obuhvatiti uključuju zdravi mjesec srca i rak dojke Svijest.

Sadržaj koji se nalazi na ovoj web stranici jedinstven je i pouzdan. Web stranica online zdravlja i ljepote usmjerena je na pružanje svojim klijentima ažurirane i točne informacije o zdravlju i fitnessu.

Zdravstvene vijesti i priče koje su obuhvaćene na web mjestu temelje se na odabiru urednika. Članci pronađeni na web stranici sadrže intervjue istraživača iz područja medicine, kao i znanstvenih stručnjaka.

Urednička pravila

Odgovornost je novinara pružiti klijentima informacije koje su točne i jedinstvene. Očekuje se da će pisaca podnijeti svojim čitateljima samo vijesti i reference koje su jedinstvene.

Urednička nezavisnost

Web mjesto se fokusira na pravednost i točnost u izvješćivanju.

Urednička pravila za osoblje koje rade za web stranicu:

Web mjesto je neovisni medij čiji je cilj pružiti svojim čitateljima informacije i obrazovne materijale koji su i profesionalni i neprofesionalni. Sadržaj na web stranici je točan i bez utjecaja.

Mediji za novinare zahtijevaju da njezino uredništvo otkrije sve interese koje mogu imati s bilo kojim lijekom, medicinskim uređajem ili tvrtkom u zdravstvenoj industriji. Informacije o osoblju potom se dostavljaju izravnom nadzorniku u vrijeme zapošljavanja novih zaposlenika. Supervizor je dužan utvrditi mogu li interesi predstavljati sukob i može se ukloniti.

Uredništvo se odvaja od onih koji su povezani s sponzorima ili partnerima kako bi spriječili bilo kakav utjecaj na informacije. Svako uredništvo ima odgovornost pružiti točne i relevantne informacije o najnovijim temama. Novinari su odgovorni za traženje priča ili stručnih intervjua. Pisci također nalaze objektivna mišljenja o različitim temama koje dolaze od kvalificiranih stručnjaka. Time Site osigurava etičko ponašanje među osobljem.

Proces dolaska vijesti i originalnog članka

Novinari su dužni da svakog radnog dana naprave dnevni proračun za vijesti. Dnevni proračun za vijesti trebao bi imati najnovije vijesti renomiranih zdravstvenih časopisa, najava saveznih zdravstvenih organizacija i analize najnovijih trendovskih zdravstvenih tema. Očekuje se da će zdravstveni izvjestitelji potražiti mišljenja istaknutih medicinskih čelnika o raznim pitanjima. Urednici osoblja pažljivo pregledavaju izvorne članke prije nego što se pošalju na web stranicu.

Licencirani sadržaj

Viši redakcijski urednici snose odgovornost za pregled pravila i postupaka prije objavljivanja zdravstvenog sadržaja trećih strana. Pregled je učinjen kako bi se spriječio nastanak sukoba interesa. Postupak osigurava da je licencirani sadržaj relevantan, ažuran i točan.

Sponzorirani sadržaj i oglašavanje

Web-lokacija sadrži gumbe, sadržaj, bannere i značke koje su označene kao “Sponzorirane”. Ostali mogu biti označeni “s našeg sponzora” ili “oglas”. Sadržaj nije podložan uredničkim pravilima. Sadržaj koji je označen kao “iz našeg sponzora” podliježe utvrđenoj politici.